Thank you!


Haluan kiittää Chatrinia herkullisen kirsikkaisesta tunnustuksesta ja siitä miten suloisesti kuvailit blogiani.
Kiitos, ilahdutit valtavasti!

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle
2. Kerro kolme asiaa joita rakastat
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä

Aina ja ensimmäisenä rakkaudesta puhuttaessa mieleeni tulee ystävät ja perhe. Nyt kuitenkin kerron joitain muita asioita, joita rakastan. Olen aika hyvä rakastamaan ja liioittelemaan. Saatan rakastaa milloin mitäkin. Jotkut ajattelevat että sana kuluu tai että se vie tehoa niiltä asioilta, joita ihan oikeasti kaikkein eniten rakastaa. Minä ajattelen toisin ja haluan käyttää sitä sanaa joka päivä ainakin mielessäni ja rakastaa pieniäkin asioita. Se tekee elämästä kivempaa!

Kolme asiaa, joita rakastan:

1. Katselemista ja kävelemistä. Sitä kun katsoo ympärilleen ja näkee kaikkialla jotain kiinnostavaa. Seinän kuvioissa ja rappauksessa maalauksellisia kohtia, junan ikkunasta heijastuvan vaaleanpunaisen maiseman, puusta pudonneet lehdet kultaisina auringossa.


En meinaa osata enää kävellä paikasta a paikkaan b, ilman että pääni kääntyilee ympäriinsä ja tähyilen taivaalle tai mietin rakennuksia ja niiden kulmia. Se antaa paljon, mutta saattaa näyttäytyä ulkopuolisille siltä, kuin olisin hukannut jotain. 🙂 Olen ottanut avuksi pyörän, jos meinaan ehtiä jonnekin sovittuun aikaan. Ei tule jäätyä haaveilemaan niin pitkäksi aikaa.

2. Luonto, luonnon äänet ja tuoksut. Se kun kävelet yksin metsässä, meren äärellä, sateessa, tuulessa. Parasta.

3. Joutilaisuutta, kiireettömyyttä. Sitä että aamulla voi herätä sitten kun tuntuu siltä että on valmis. Voi tehdä kaiken hitaasti. Syödä pitkän aamupalan. Maata. Olla. Kuunnella hiljaisuutta. Kävellä hitaasti.

Kaikki kuvat ovat tällä kertaa lainattu ihanalta We heart it -sivulta.

Kiitos kovasti myös Anttikselle taannoisesta tunnustuksesta! (Minä ja minun hidas reagointini…)

Haluaisin lähettää kirsikkaherkun eteenpäin seuraaville inspiroiville bloggareille:

Vähän vinoon
Karmiininpunainen
My 2nd life
Kotilo
Projektina koti

Advertisements

6 thoughts on “Thank you!

  1. Minunkin tapanani on liioitella, ihan vähän vaan. Minäkin rakastan kaikkea; musta on jotenkin hölmöä säästellä sitä kuin se kuluisi muka, kun ihan yhtä hyvin sitä voi viljellä rakastamilleen asioille. 🙂

  2. Riehu: Olen niin samaa mieltä! 🙂 Miksi säästelemään ihania sanoja ja tunteita, sehän on vain rikastuttavaa rakastaa kaikenlaista pientä ja hassuakin!:)Chatrin: Kiitos Chatrin vielä ihanasta tunnuksesta. Oli oikeastaan aika vaikeaa keksiä rakkausasioita, koska en tiennyt mitkä listaisin, niitä on niin paljon! :DSofie: Minäkin tykkäsin noista niin…oisi ollut kivaa käyttää omia kuvia, mutta tuolta löytyi niin ihania, etten malttanut olla laittamatta. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s