Sunnuntai / Sunday

breakfast-at-home

breakfast-at-home-3

breakfast-at-home-2

lilat-neilikat

Voisin kirjoittaa joka sunnuntai samat sanat: sunnuntait ovat parhaita. Lupaan itselleni täten, etten koskaan aiokaan alkaa työskentelemään sunnuntaisin, sillä voiko olla ihanampaa kuin tieto, että viikossa on ainakin yksi päivä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Ystäväni kysyi eilen sunnuntain suunnitelmistani ja sanoin, että “ajattelin juoda oikein hyvää kahvia”. Se kiteyttää hyvin päivän tunnelman.

Olohuoneessa oli aamulla valoisaa, joten kasasin jakkaroiden avulla korkeamman pöydän aamiaista varten. Käytiin kävelyllä Viikin luonnonsuojelualueella, joten päivän aktiiviteetit oli aika pitkälti siinä. Loppupäivän ajattelin lukea ja kutoa. Leppoisaa sunnuntaita, kuomat!

I could say the same words every Sunday: Sundays are the best. I promise myself now that I will never work on Sundays. It’s the best thing to have at least one day a week for relaxing and doing nothing. My friend asked me yesterday about my plans for today. I told her that I’m going to drink good coffee. That’s about all you need for a good day.

Have a cosy Sunday, sweeties!  

8 thoughts on “Sunnuntai / Sunday

  1. ihanalta kuulosti tuo : “ajattelin juoda oikein hyvää kahvia” !!!! asian ytimessä. Minulla saattaa olla jopa yökkäri joskus aika pitkään sunnuntaina – kyllä sitä viikolla ehtii juosta ja tällätä.

    • Anne, yksinkertaiset asiat ovat parhaita! Hyvä kahvi kruunaa vapaapäivän. Ja se, että saa pitää sitä yökkäriä ihan niin pitkään kuin haluaa! 🙂

  2. Herkullisen näköinen aamiaiskattaus! Eino-myrsky vei Torpalta sähköt koko päiväksi, ja pimeyden tultua ei oikein edes ollut muuta tekemistä kuin köllötellä viltin alla ja nukkua parin tunnin päiväunet kynttilöin valaistussa kammarissa. Aluksi ajattelin, että toimeliaana ihmisenä tulen vähintään hulluksi, kun ei näe tehdä mitään “järkevää”, mutta eihän se mitääntekemättömyys niin kamalaa ollutkaan 😉

    • Enne, ohhoh! No mutta sehän olikin oikeastaan ihan hyvä, koska jouduit väkisin olemaan jouten. Tekisi varmaan kaikille hyvää joskus. Itsekin sitä vapaapäivinä helposti miettii, että mitäs sitä pitäisi touhuta, vaikkei aina juuri mitään. 🙂 Ja tuohan kuulostaa oikein tunnelmalliselta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s