Pikkujoulutunnelmissa / A Pre-Christmas party

pikkujoulut-3

Perjantaina pikkujouluiltiin ihanissa tunnelmissa ja rennon pukukoodin mukaisesti kotoisasti villasukissa, kynttilöiden loisteessa. Kutsujen kuningatar Susanna oli järjestänyt niin mahtavat juhlat yhdessä Finnish Design Shopin kanssa, että jos aikaa voisi siirtää taaksepäin, niin palaisin takaisin herkkujen ja viinilasillisen ääreen ja unohtaisin, että huomenna pitää taas palata arkeen ja töihin.

finnish-design-shop-4

finnish-design-shop-2

Tila, joka toimii normaalisti Duotonen työtilana oli sisustettu viihtyisäksi Finnish Design Shopin kalusteilla. Olisin ollut ihan valmis muuttamaan sinne, sillä tila oli ihan täydellinen kodin ja ateljeetilan yhdistelmä. Haaveilua…

finnish-design-shop-1

pikkujoulut-4

Ja juhliin tuli tietysti myös joulupukki, joka luuli että me ollaan oltu ihan superkilttejä, lahjojen määrästä päätellen.

pikkujoulut-5

joulupukki

pikkujoulut-6

pikkujoulut-7

villasukkajengi

finnish-design-shop

Kiitos ihanista juhlista ja joulumielen tartuttamisesta Susanna!

On Friday I had a lovely night with awesome company. Susanna from the Varpunen blog arranged a Pre-Christmas party together with Finnish Design Shop. I wish I could turn the clock backwards to that night and have another glass of red wine with that delicious food and just forget about tomorrow’s work.

The party was hosted at Duotone‘s studio and the space was really nicely decorated with pieces from Finnish Design Shop. I  dream of having a space like that for a combination of a home and a studio!

And of course Santa Claus brought too many presents for us well-behaved and nice bloggers… oh boy! Thank you Susanna for a lovely party and getting me in the Christmas mood!

10 thoughts on “Pikkujoulutunnelmissa / A Pre-Christmas party

  1. Pingback: just eikä melkein | issues

  2. Pingback: Kahvia Aeropressilla / Making coffee with the Aeropress | Cosy home

  3. Pingback: DRESSCODE: MUKAVAA JA VILLASUKAT | blogiareena

Leave a comment