Letkeä sunnuntai / An easy Sunday

books-and-stuff-1

candles

liinavaatekaappi

 

Letkeä sunnuntaihiljaisuus. Uunissa tomaattipasta ja leijaileva valkosipulin tuoksu. Sohvalle lämpimään ja sarjamaratoni alkakoon.

A lazy Sunday mood. Tomato pasta in the oven. I just want to curl up on the sofa and watch some series.   

7 thoughts on “Letkeä sunnuntai / An easy Sunday

  1. Täälläkin oli hiljaista vaihteeksi kun lapset ovat löytäneet taas luistelun ilon. Saatiin pakkasta ja sen mukana jäädytetyt ulkokentät..

    Mikä on muuten lempparisarjasi? Meillä katsottiin Game of Thronesia innolla (ja Downtonia tietysti) mutta nyt kaikki osat nähty toistaiseksi, nyyh..

    • Merja, täytyisi varmaan itsekin lähteä luistelemaan joku päivä, kun on vähän vähemmän pakkasta!
      En osaa sanoa lempparia, pidän niin monenlaisista, mutta on kyllä kivaa katsoa sarjoja yhdessä. Mun uus lemppariharrastus! 🙂 Tällä hetkellä katsotaan Mullan alla-sarjaa, koska muistin että tykkäsin siitä paljon aikoinaan. Viimeisimpänä myös Silta, Dag, Velipuoli ja Girls…eli aika laidasta laitaan. Downtown voiskin olla seuraava. Mies on katsonut Game of Thronesin, niin en ole viitsinyt sitä yksin aloittaa. Oiskin kiva saada suosituksia!

  2. Heips,
    kiireisen viikon jälkeen on ihan luvallista ottaa rauhallisesti ja tuossa ympäristössä se onistuu! Haluaisin tuon levollisuuden tänne meillekin.

Leave a comment