Sunnuntai-jazz / Sunday jazz

ikkuna

Lumipyryinen sunnuntai ja kaksi niistävää villasukat jalassa, kahvikupit kädessä. Jazz soi Radio Helsingissä, pyykkikone surraa. Banaanilettutaikina levisi matolle, hän astui matolle kolme kertaa, vaikka varoitin. Keho on kiemurassa viikon makaamisen jälkeen. Huomenna pitäisi töihin, joten tänään on uskallettava ulos pyydystämään lumihiutaleita kielelle.

kasvit

Työnnän pääni kahvipapupussiin. Tuoksuu niin hyvälle, kun hajuaisti palailee. Alan saamaan kiinni jostain, uskottelen ainakin. Löysin kirjelaatikosta projektin, joka jäi kesken syystä, jota en muista. Jatkan, sillä tämä vuosi on hyvä siihen, jatkamiseen ja päättämiseen.

coffees

Kesken on projektin lisäksi muutakin kuin elämä. Katja Ketun kirja Yöperhonen. Alkaa temmata, vähitellen. Elämäni kolmannet lapaset. Ensimmäiset tein ala-asteella, niistä tuli jättiläisen lapaset, toiset tein ihan äskettäin ja niistä tuli ihan hyvät, tosin oikaisin ohjeissa ja keksin kavennukset itse. Kolmannet on The Lapaset ja niissä en oikaise, vaan opettelen. Sen jälkeen olen valmis palaamaan villasukkiin, joissa luovutin.

luminen-ikkuna-1

toiset-lapaset

viherkasvit

sohvalla

luminen-ikkuna

Iloa ja keveitä säveliä sunnuntaihinne.

I’m starting to feel better, slowly. Tomorrow I’m going to work, so I’m planning to do a little walk even though it’s snowing a lot at the moment. This Sunday feels nice and soft. I’m listening to Radio Helsinki like always, Sunday jazz. 

9 thoughts on “Sunnuntai-jazz / Sunday jazz

 1. Ihanasti oma rauhaisa fiilis, joka oli jo menossa,koska rupesin liikaa touhuilemaan palasi kun luin postauksesi.
  Kiitos<3
  Kauniit lapaset.

  • Mirjam-Matilda, kiva kuulla! Toivottavasti sait rauhallisen fiiliksen pysymään iltaan saakka. Se on kyllä välillä vaikeaa, kun tekee mieli tehdä montaa asiaa yhtäaikaa. 🙂
   Kiitos! Toinen lapanen on vielä kesken, mutta aloin jo innolla kutomaan sukkaa…mitenkähän se asioiden päätökseen saattaminen unohtuikin heti? 😀

 2. On kyllä todella upeat lapaset ja taidat sada ne sukatkin valmiiksi ennen kuin minä pääsen edes alkuun. Toivottavasti terveys säilyy, muistathan myös levätä!

 3. Se kyllä kestää aikansa että palailee tauteilusta ihmisten ilmoille, mutta kahvin tuoksun tunteminen on jo oikea suuntaus. Minulla ainakin joskus kipeänä saattaa oksettaa pelkkä kahvin tuoksukin 😀 mikäli siis ei nenä ole niin tukkeessa ettei tunne koko tuoksua..
  Mukavaa viikonloppuu, hyvältä näyttää sun kutomiset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s